Tours and Excursions

Tuinen tour / Garden tour

Tuinen tour / Garden tour

 

Domburg In de Natuur

3 dagen vanaf € 55.,- p.p.

Weekend arrangement

???????????????????????????????

De omgeving is prachtig, de mensen zijn gastvrij en vriendelijk. En het Javaanse eten is heerlijk. Ontdek het districts leven van Suriname.

Gewekt worden door de vogels.

black crested antstrike

black crested ant-strike

Voor velen is het een mooie ervaring om in Domburg je een te voelen met de prachtige Surinaamse natuur. Hier horen we de vogels, sikades, krekels, kikkers en andere nog misterieuze geluiden uit de tropen.

Domburg is een plaatsje aan de Suriname rivier. Er is een gezellig dorpspleintje met een markt  met eetstalletjes van  Javaanse lekkernijen. Tevens een “River Breeze” cafetaria met zwembad. Leuk voor het hele gezin.

Cafe, Rest. “River breeze” is iedere dag van s’ochtens 09:00 tot s’avonds laat geopend.

River Breeze Cafe and Swimingpool

Guest Lounge/ ontspannings ruimte

Country Cottage

DSC00073

Inclusief: Rit, heen en terug Paramaribo – Domburg. Twee nachten bij Little Paradise met ontbijt en een overtocht per tentboot naar Plantage laarwijk. Vrijdag middag t/m zondag middag. Voor Reserveringen, Bel:(+597)  86 45 818 of Mail naar: guesthouselittleparadise@gmail.com

3 dagen (2 N) vanaf € 55.,- p.p.

Weekend arrangement. Kinderen tot 3 jaar gratis. Van 4 –  16 jaar  € 25,- p.kind . Extra nacht erbij is  € 15.,- p.p. op basis van min. 2 personen per kamer.  En  € 10,- per kind per nacht.

Exclusief:  ontbijt /  lunch / Dinner. Maaltijden zijn optioneel  te bestellen.